12.02.2020.

Postali smo distributeri poznatog proizvođača LED radioničke rasvjete Scangrip

S ciljem postavljanja novih standarda za profesionalna radna svjetla, SCANGRIP nudi najjači asortiman LED radnih svjetiljki koje su izuzetno snažne, funkcionalne, korisne i dizajnirane za uklapanje u gruba i zahtjevna radna okruženja.

Inovativni pristup, napredna tehnologija i povišen stupanj funkcionalnosti uvijek su ugrađeni u rasvjetna rješenja. Ti ključni elementi čine SCANGRIP sposobnim neprestano pomicati granice i biti prvi na tržištu.

SCANGRIP osmišljava i razvija vlastite proizvode te dobiva veliko priznanje širom svijeta za svoj vrlo kvalitetan inovativan, atraktivan i temeljit dizajn proizvoda. Proizvodnja se odvija u vlastitim tvornicama rasvjete u Svendborgu kao i Šangaju i Ninghaiu u Kini. U 2018.g SCANGRIP je također uložio u tvornicu baterija od 1000 m 2  u Suzhouu u Kini. Kao globalna grupacija, SCANGRIP zapošljava 550 zaposlenika i prodaje proizvode u 75 zemalja.

Zajedničkim vlasništvom nad AEC-om, vodećim kineskim proizvođačem visokokvalitetnih radnih svjetala, SCANGRIP je također sudjelovao u razvoju svog asortimana radnih svjetala pod markom ALS, Advanced Lighting Systems .