12.02.2020.

Sigurno podižite vozilo u radioni uz Nussbaum dizalice

Već više od 40 godina Nussbaum Grupa isporučuje opremu iz Njemačke za radionice širom svijeta. To se može postići jedino ako je Nussbaum pouzdan partner svojim kupcima u svim aspektima i uvijek nude idealno rješenje za potrebe kupca. Kada kupujete Nussbaum proizvod, prvenstveno se odlučujete za sigurnost ulaganja. Inovacija, funkcionalnost i kvaliteta su Nussbaum standardi.

Sigurnost je briga broj jedan. Sva dizala Nussbaum imaju barem jedan suvišan sigurnosni sustav. U pogledu kvalitete proizvodnje i ispitivanja unutarnjeg opterećenja redovito prelaze zakonom propisane zahtjeve.

Visoka kvaliteta proizvodnje i visoka kontrola kvalitete u Nussbaumu su glavni prioriteti. Koriste samo najbolje materijale, testira se svaki pojedinačni hidraulični cilindar prije isporuke i implementira se postupak kontinuiranog poboljšanja u proizvodnji, što vam uvijek jamči najvišu kvalitetu.

Brza vremena podizanja i spuštanja, ergonomski rad, jednostavna zamjena dodataka i jastučića za preuzimanje, široki raspon dodataka za široki izbor poslova. Nussbaum dizalice izgrađene su samo s jednim ciljem: neprimjetno i učinkovito podržati mehaničare u svakodnevnom radu.

Nussbaum dizalice su izdržljive, smanjuju vrijeme zastoja na radnom mjestu radi održavanja i popravaka, između ostalog zbog smanjenog broja pokretnih dijelova habanja na hidrauličnim dizalicama i troše vrlo malo energije u svakodnevnom životu. Nussbaum dizalice su dugoročne.

Zahvaljujući velikom vertikalnom asortimanu proizvodnje na lokacijama u Njemačkoj, i dalje će vam biti dostupni u budućnosti s opsežnom servisnom mrežom i širokom ponudom rezervnih dijelova. Tokic d.o.o. je od 2020. distributer kompanije Otto Nußbaum GmbH & Co. KG.