dijagnostički uređaj kts 590

Tokić šifra: 258033 | Kataloški broj: 0684400590

Bosch dijagnostički uređaj kts 590 – 0684400590

VPC: 3.272,00 *
* cijena bez popusta
PDV (25%): 818,00 
MPC: 4.090,00 
Proizvod je dostupan

Pošaljite upit i ostvarite dodatni popust na ovaj proizvod

Imate pitanja o ovom proizvodu?
Proslijedi ovaj proizvod

Nova generacija komunikacijskih modula kts 590 najnovije je tehnologije, s integriranim ethernet sučeljem i optimalno je usklađena za korištenje dijagnostičkog softvera esi[tronic] 2.0. Za pojednostavljenje vaših radova u servisu, komunikacijske module možete spojiti sa svakim windows pc i instalirati na esi[tronic] 2.0. Pored komunikacije s vozilom, možete jednostavno i brzo izvoditi i mjerenja napona, otpora ili jakosti struje. Kts 590 pored toga opremljen je 2-kanalnim osciloskopom, koji ne samo da pokazuje tokove napona i struje nego se isti mogu i izravno vrednovati. Pomoću kts 590 mogu se mjeriti svi signali senzora i izvršnih članova koji postoje u motornom vozilu.

Pregled prednosti kts 590:

Pored svih uobičajenih sučelja motornih vozila, već se podržavaju i sučelja korištena u budućnosti, bazirana na ethernet – i pri paralelnom radu više bus sustava. Time se postiže do 100x brži prijenos podataka u odnosu na dosadašnju can tehnologiju.

Kts 590 opremljen je usavršenim passthru sučeljem. Ono vam omogućava reprogramiranje elektroničkih upravljačkih uređaja preko portala proizvođača motornog vozila, prema euro 5/6.

Integrirano i učinkovito bluetooth sučelje jamči vam pouzdano daljinsko spajanje s pc servisa. Zahvaljujući velikom dosegu moguća je mobilna primjena u kompletnoj servisnoj radionici, čime se postiže maksimalna fleksibilnost. Za učinkovitu dijagnozu motornih vozila, kts 590 pored toga omogućava paralelno korištenje do tri can sučelja, kao i k-line sučelja.

Kts 590 uređaji ne samo da se odlikuju najmodernijom tehnologijom, nego su i isplativa investicija u budućnosti. Besprijekorno su prikladni za surove radne uvjete servisnih radionica, te su zbog toga uporabivi za dugogodišnji besprijekorni rad.