Besprijekorna dijagnostika budućnosti

Akcija Bosch dijagnostičkog softvera + gratis uređaj uz softver

Nova generacija komunikacijskih modula Bosch KTS 560 najnovije je tehnologije, s integriranim Ethernet sučeljem i optimalno je usklađena za korištenje dijagnostičkog softvera ESI[tronic] 2.0. Za pojednostavljenje vaših radova u servisu, komunikacijske module možete spojiti sa svakim Windows PC i instalirati na ESI[tronic] 2.0. Pored komunikacije s vozilom, možete jednostavno i brzo izvoditi i mjerenja napona, otpora ili jakosti struje. Bosch KTS 590 pored toga opremljen je 2-kanalnim osciloskopom, koji ne samo da pokazuje tokove napona i struje nego se isti mogu i izravno vrednovati. Pomoću Bosch KTS 560 mogu se mjeriti svi signali senzora i izvršnih članova koji postoje u motornom vozilu.

Pregled prednosti Bosch KTS 560:

Pored svih uobičajenih sučelja motornih vozila, već se podržavaju i sučelja korištena u budućnosti, bazirana na Ethernet – i pri paralelnom radu više BUS sustava. Time se postiže do 100x brži prijenos podataka u odnosu na dosadašnju CAN tehnologiju. 

Bosch KTS 560 opremljen je usavršenim PassThru sučeljem. Ono vam omogućava reprogramiranje elektroničkih upravljačkih uređaja preko portala proizvođača motornog vozila, prema Euro 5/6.

Integrirano i učinkovito Bluetooth sučelje jamči vam pouzdano daljinsko spajanje s PC servisa. Zahvaljujući velikom dosegu moguća je mobilna primjena u cijeloj servisnoj radionici, čime se postiže maksimalna fleksibilnost. Za učinkovitu dijagnozu motornih vozila, Bosch KTS560 pored toga omogućava paralelno korištenje do tri CAN sučelja, kao i K-Line sučelja.

Bosch KTS 560 uređaji ne samo da se odlikuju najmodernijom tehnologijom, nego su i isplativa investicija u budućnosti. Besprijekorno su prikladni za surove radne uvjete servisnih radionica, te su zbog toga uporabivi za dugogodišnji besprijekorni rad.